” What you eat is the way you present yourself to the world, especially in this age. Food is an instant language.”
Produse grecesti Greek supermarket

Despre

Magazin
De ce majoritatea produselor noastre sunt din Creta?
Pentru ca sunt produse cu materie prima 100% în Creta, într-un mediu care îndeplinește toate cerințele pentru producerea de produse de înaltă calitate.
Condițiile climatice si microclimatice,solul si atmosfera din Creta sunt ideale pentru cultivarea multor produse, datorită soarelui intens pe tot parcursul anului. Soarele, apa, aerul din Creta au propriul lor efect separat, care este concentrat în fiecare granulă și analizat în nutrienți, vitamine, minerale, oligoelemente, proteine, antioxidanți, enzime și substanțe nutritive vegetale puternice.

De Ce

sa ne alegeti?
În parteneriat cu clienții, asociații și furnizorii noștri, vom realiza o creștere reciproc profitabilă. Vom continua să acționăm cu onestitate și integritate pe măsură ce ne sprijinim clienții și comunitatea.
GreekSupermarket.ro este o companie cu un singur scop,acela de a furniza clienților noștri cel mai bun produs posibil la cel mai bun preț posibil. GreekSupermarket.ro a fost fondată în urma cu 10 ani, cu ambiția de a oferi produse si servicii de cea mai buna calitate.
Modul nostru de gândire revoluționar deschide calea spre a deveni unul dintre liderii în distribuția de alimente.
Furnizam produse si catre restaurante, supermarketuri, delicatessen, săli de catering, instituții și oricine are nevoie de serviciile noastre.Vom câștiga și păstra loialitatea clienților noștri, făcând din nevoile lor prioritatea noastră numărul unu.
Vrem să ne asigurăm că clienții noștri sunt multumiti, oferindu-le cele mai bune produse disponibile de la cele mai buni producatori din întreaga Grecie, la cele mai bune prețuri. Avem experiența și capacitatea de a furniza clienților noștri cele mai bune alimente și produse organice, convenționale și cultivate local disponibile. Misiunea noastră este de a oferi clienților noștri produse de calitate superioară; să ofere servicii de talie mondială; să desfășoare afaceri în mod adecvat; și să depășească așteptările.
Produsele pe care le oferim sunt supuse unei selecții foarte riguroase care vă garantează o calitate optima.