Produse Grecesti Greek Supermarket

Produsele expuse pe site-ul GreekSupermarket.ro se vand doar online,nu exista magazin fizic. Pentru orice informatie sau intrebari,ne puteti contacta telefonic sau prin email. Va multumim!

Program Disponibilitate Prin Telefon

Luni – Vineri: 8.00 AM – 7.00 PM
Sambata,Duminica: 9.00 AM – 8.00 PM

Contact Produse grecesti Greek Supermarket

Contact Produse grecesti Greek Supermarket GreekSupermarket.ro este o companie cu un singur scop,acela de a furniza clienților noștri cel mai bun produs posibil la cel mai bun preț posibil. GreekSupermarket.ro a fost fondată în urma cu 10 ani, cu ambiția de a oferi produse si servicii de cea mai buna calitate.
Modul nostru de gândire revoluționar deschide calea spre a deveni unul dintre liderii în distribuția de alimente.
Furnizam produse si catre restaurante, supermarketuri, delicatessen, săli de catering, instituții și oricine are nevoie de serviciile noastre.
Vom câștiga și păstra loialitatea clienților noștri, făcând din nevoile lor prioritatea noastră numărul unu.
Vrem să ne asigurăm că clienții noștri sunt multumiti, oferindu-le cele mai bune produse disponibile de la cele mai buni producatori din întreaga Grecie, la cele mai bune prețuri. Avem experiența și capacitatea de a furniza clienților noștri cele mai bune alimente și produse organice, convenționale și cultivate local disponibile. Misiunea noastră este de a oferi clienților noștri produse de calitate superioară; să ofere servicii de talie mondială; să desfășoare afaceri în mod adecvat; și să depășească așteptările.
Produsele pe care le oferim sunt supuse unei selecții foarte riguroase care vă garantează o calitate optima.
Ulei De Masline Extravirgin  Terra Creta “PDO Kolymvari Chania Cretei” provine din vechea proprietate de secole a familiei Terra Creta situată între Cheile Samaria și plajele din Kolymvari.
Produse grecesti Greek supermarket

get in touch

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate (*)